Lauranne Shipping

Marine Superintendent

Sas Van Gent, Nederland
May 06, 2021

Lauranne Shipping B.V. is sinds 1996 actief in de zeescheepvaart, vanuit Sas van Gent (NL). Tegenwoordig heeft het bedrijf 8 olie- en chemicaliëntankers in eigendom, in tonnages variërend van 4.700 DWT tot 15.500 DWT. Het vaargebied van de schepen is tussen Spanje en de Baltic, waarbij de schepen zeer regelmatig Nederlandse- en Belgische havens aandoen. Binnen Lauranne Shipping voeren we met een deskundig team van medewerkers alle rederijtaken uit. We werken op basis van korte communicatielijnen, effectief teamwork en een fijne werksfeer.

Meer informatie over Lauranne Shipping is te vinden op onze website www.lauranne-shipping.com

Wij willen ons team graag uitbreiden met een MARINE SUPERINTENDENT

Wat doe je als marine superintendent?

In deze functie neem je de verantwoording over de opvolging van onze schepen op het gebied van navigatie en andere maritieme kwesties als ook cargo- en dekgerelateerde operationele zaken. Als onderdeel van de functie verzorg je de voorbereiding en begeleiding van vettings, ISM/ISPS/MLC audits, navigatie audits en andere relevante inspecties. Daarnaast verzorg je rapportages en ondersteuning op het gebied van navigatiekwesties, ladinggerelateerde kwesties en werk je samen met de QHSE manager voor de afhandeling van de incidenten en de daarbij behorende rapportage. Aangezien de schepen zeer regelmatig in de buurt van ons kantoor zijn, is het bezoeken van de schepen makkelijk en zijn scheepsbezoeken buiten Nederland en België een uitzondering. Soms vaar je wel enkele dagen mee met de schepen, ter voorbereiding van vettings, andere inspecties of voor opvolging.

Wat verwachten we van jou?

Als marine superintendent verwachten we van jou dat je een relevante opleiding/rang hebt behaald, kennis hebt van zeegaande tankers en beschikt over voldoende relevante ervaring voor de functie. Je zal hiervoor minimaal gedurende anderhalf jaar als 2de officier (of hoger) in rang gevaren moeten hebben. Daarnaast zal je de Engelse taal goed moeten beheersen.

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden je een goed salaris, rekening houdend met je kennis en ervaring. Daarnaast bieden we je 31 vakantiedagen (deels in de vorm van adv), een leuke bedrijfswagen, een laptop en een telefoon. Verre internationale reizen komen vrijwel niet voor, waardoor langdurige afwezigheid zeer beperkt is.

Wil je in aanmerking komen voor deze functie?

Neem dan even contact op met:

Joris Dekeyser, directeur
j.dekeyser@lauranne-shipping.com
Wervenweg 1
4551 MC Sas van Gent, NL