Bureau Veritas Marine zoekt momenteel een:

Marine Operational Centre Surveyor Binnenvaart

WIE ZIJN WIJ?
Wij zijn Bureau Veritas Marine & Offshore - een internationaal leider voor de classificatie van schepen. Onze missie is Shaping a world of trust. Wij werken hieraan door de naleving van internationale klasse-regels te controleren en te adviseren hoe hieraan voldaan kan worden.

Jaarlijks verwelkomt Bureau Veritas wereldwijd zo'n 10.000 nieuwe medewerkers, die allemaal op hun eigen manier bijdragen aan onze missie. Wij hechten waarde aan onze medewerkers en investeren hierin. Lees hier meer over wat het betekent om bij ons aan de slag te gaan: https://www.bureauveritas.nl/c...

Het Marine Operational Centre is aanspreekpunt voor onze klanten, onderhoudt contact met scheepvaartautoriteiten en houdt toezicht op de kwaliteit van de rapportages.

FUNCTIEBESCHRIJVING
Als teamlid van het Marine Operational Centre ben je één van de aanspreekpunten voor onze klanten en onderhoud je contacten met de scheepvaartautoriteiten. Je maakt gebruik van de klasseregels, binnenvaartreglementen, ADN en onze interne procedures. De Marine Operational Centre Surveyor Binnenvaart is een binnendienstfunctie. Op termijn kan deze functie gecombineerd worden met inspectiewerkzaamheden aan boord.

JOUW PROFIEL
Je hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding (Scheeps)werktuigbouwkunde / Scheepsbouwkunde met minimaal 5 jaar relevante ervaring. Je hebt affiniteit met de binnenvaart en je bent bereid je te verdiepen in de regelgeving op het vakgebied. Kennis van het ADN en de binnenvaartwet is een pré. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is een vereiste. Kennis van de Duitse taal is een pré. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en voelt je thuis in een sterk dynamische omgeving.

ONS AANBOD
Een uitdagende en veelzijdige binnendienstfunctie met volop ruimte voor verdere ontwikkeling binnen een succesvolle en ambitieuze Marine divisie. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Voor deze functie geldt een intern opleidingstraject.

More jobs from Bureau Veritas

Posted: 1 month ago

Surveyor Plan Approval

Bureau Veritas
Rotterdam
Om onze dienstverlening nog verder te verbeteren zijn wij voor onze afdeling Dutch Plan Approval Off...