A2B-online Ship Management BV, de jongste rederij van Nederland, is verantwoordelijk in haar korte bestaan voor 7 containerschepen in de zogenaamde short sea trade.

Wij zetten onze schepen in op een lijndienst tussen Moerdijk en Botlek naar de havens in het Verenigd Koninkrijk (Thamesport, Immingham, Teesport en Blyth). Wij vervoeren lading voor onze klanten in eigen containers.

Als manager zijn wij verantwoordelijk voor het gehele scheepsmanagement, zeg maar van A2B! Dit doen wij samen met de bemanning aan boord waarbij ieders mening telt.

Wij zijn verantwoordelijk voor alle disciplines; QHSE, technisch management, het inkoopproces en bemanningszaken.

Door interne promoties en pensionering hebben wij enkele vacatures voor ervaren zeevarenden in alle rangen (Kapitein, 2de stuurman, 3e stuurman, HWTK, 3e machinist).

Wij nodigen schoolverlaters uit voor de functie van 3e stuurman of 3e machinist en ervaren eerste stuurlieden of ervaren 2e machinisten ook uit om te reageren voor de functie van kapitein of respectievelijk HWTK.

Wij bieden korte vaartermijnen in een 1 op 1 systematiek met vaste gages uit en thuis, waarbij het termijn flexibel is(4 ~ 6 weken) en in goed overleg wordt overeengekomen.

Bedrijfseigen CAO afspraken. Korte lijnen en Say Yes mentaliteit aan boord en op kantoor.

Mocht je dit aanspreken stuur dan uw motivatie en CV naar onze collega's van crewing; crewing@a2b-online.com ter attentie van Maroesjka van Ree - Crewing Officer of Arthur Groeneweg - Crewing Manager.

Voor vragen kunt u dit mailadres ook gebruiken of bel +31 88 2015 410.